Старшокласники відвідали столицю

Осінь – яскрава пора. Особливо, коли у школярів настає час довгоочікуваних канікул. Тоді можна байдикувати, спати до обіду, закинути книги й письмо…

Але це далеко не про наших учнів. Непосидючі старшокласники вирішили провести осінні канікули подорожуючи. Днями наші учні відвідали столицю.

/Files/images/2018-2019_nr/Київ 2.jpg

Парк імені Т. Шевченка, Золоті ворота, Софіївська площа, Пейзажна алея, Андріївський узвіз, Поділ, Михайлівська площа, Майдан Незалежності, Хрещатик… Неймовірна архітектура та столітні пам’ятки. Усе, що оточує в столиці надихає та манить в історичне минуле.

А далі школярі подалися в розваги – кіно, боулінг, ковзанка. Кожен у ці хвилини відчував приплив великої радості та щастя.

/Files/images/2018-2019_nr/Київ 3.jpg

Далі на учнів чекала екскурсія шоколадною фабрикою «ROSHEN». Діти побачили як виготовляється шоколад, як він формується у плитку та обгортається. Пройшовши цехами фабрики учні потрапили на майстер-клас. Тут і проявилася їх творча натура. Кожен мав нагоду зробити свою індивідуальну обгортку для подарнкового шоколадного набору, який кожен учень отримав від фабрики. А на завершення екскурсійного маршруту для всіх показали відео про те, як вирощується шоколад та як він потрапляє до нас.

/Files/images/2018-2019_nr/Київ 4.jpg

Вражені, захоплені, щасливі діти повернулися додому. Та вже мріють про канікули, щоб знову кудись помандрувати!

Кiлькiсть переглядiв: 388

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.