Урочисто розпочався новий навчальний рік

Сьогодні у стінах нашої школи пролунав Перший дзвінок, що символізував про початок нового 2018-2019 навчального року. Вперше поріг школи переступили 14 першачків. Вони вчитимуться за новими стандартами і вимогами, адже стали першими учнями Нової української школи.

/Files/images/2018-2019_nr/Перший дзвоник 4.JPG

На шкільному подвір'ї, де проходили урочистості зібралася вся шкільна родина. Ведучі свята Іванна Калініна та Наталія Степаненко жартували, створювали гарний настрій та говорили про те, як всі скучили за літо за рідною школою.

Це наголошувала і президент школи, випускниця, Мирослава Мошківська. У своїй промові від імені випускників вона подякувала вчителям за невтомну працю, побажала всім плідного навчального року, бути якомога активнішими, щоб шкільне життя назавжди запам'яталося кожному.

/Files/images/2018-2019_nr/Перший дзвоник 3.JPG

А самі першачки, вражали своєю щирістю, безтурботністю та святковим піднесенням. Напевне, вони ще не розуміють, що наступні 12 років це місце стане для них справжньоб другою домівкою.

Про це також у своєму виступі наголосив і директор школи Олександр Григорович Гончарик. "Я вірю, що кожен учень, який навчається в нашій школі, отримає гарні знання, які зможе використати для омріяної професії. Вірю, що ми разом виховаємо чудове покоління молоді, яке перевершить нас та житиме у мирній, демократичній, процвітаючій країні! - сказав він.

/Files/images/2018-2019_nr/Перший дзвоник 5.JPG

Словами молитви, яку виконав настоятель Петро-Павліської церкви отець Давид, продовжили свято. Молитвою за мирне небо, гарне навчання, успіхи у починаннях.

/Files/images/2018-2019_nr/Перший дзвоник 6.JPG

Учні нашої школи пишаються, що навчаються у стінах, де свого часу здобував знання відомий український педагог Олександр Захаренко. Саме тому, на всіх урочистостях до меморіальної дошки покладаємо квіти. Цього разу така честь випала нашому відміннику, активісту, учню 6 класу Євгену Кульбачному.

/Files/images/2018-2019_nr/Перший дзвоник 2.JPG

Право ж дати Перший дзвінок випала честь учню 9 класу Юрію Шкворцю та маленькій зірочці, першокласниці Ангелінці Харченко!

Свято завершилося. Усі розійшлися на свій Перший урок, а далі - здобувати знання згідного розкладу занять. Тож, нехай цей рік стане особливим для кожного нашого учня!

Кiлькiсть переглядiв: 316

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.