Учні школи потрапили до списку "Золотого покоління"

Трій рік поспіль у День молоді громадська організація "Нове покоління Кам'янщини" та сектор у справах сім'олоді та спорту Кам'янської районної державної адміністрації вручають молодіжну відзнаку "Золоте покоління". Цього року до організаторів долучився відділ освіти, культури, молоді та спорту виконавчого комітету Кам'янської міської ради.

Відзнака має на меті нагородити учнівську молодь та молодих людей, які отримують перемоги та досягнення на Всеукраїнських та Міжнародних олімпіадах, змаганнях тощо. Вручається вона у 9 номінаціях: "наука", "спорт", "кращий танцівник колективу", "золотий голос", гГромадський діяч", "мистецтво слова", "Технічна творчість", "декоративно-прикладне мистецтво" та "музичне виконання".

Ми пишаємося тим, що усі 3 роки таку відзнаку отримують і наші учні. Зокрема, цього року нею були нагороджені учениці 7 класу Наталія Степаненко та 8 класу Мирослава Мошківська. Наталія отримала перемогу в номінації "декоративно-прикладне мистецтво", а Мирослава стала кращим волонтером Всеукраїнської благодійної акції "Серце до серця" у 2018 році, а також була нагороджена відзнакою у номінації "Громадський діяч".

/Files/images/2017-2018_n_r/Золоте покоління.jpg

Вести церемонію нагородження запросили також нашу ученицю - Іванну Калініну (7 клас).

Школа пишається досягненнями та заслугами своїх учнів! Так тримати!!!

Кiлькiсть переглядiв: 428

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.